VW T5 of T6 camper kopen

Voorraad

Titel Type Bouwjaar Kilometerstand Prijs Status
Mercedes Sprinter 316 CDi La Strada Regent L Mercedes Sprinter 316 CDI AUTOMAAT La Strada Regent L 2000 155000 km Verkocht Mercedes Sprinter La Strada Regent L
VW T6 Max VW T6 64 pk diesel Parkenhide Polyroof dak 2016 VERKOCHT VW T6 Max
FRITS Polyroof hoogdak met 4 zit- en 2 slaapplaatsen; 57.900,- 01-2015 32000 km € 57900,- VERKOCHT VW T5 camper Parkenhide Polyroof hoogdak
GERT 4 pers., 84 pk diesel, electrisch bediend California hefdak. 03-2015 65000 km te huur VW T5 camper "Parkenhide" met electrisch California hefdak
PIM VW T5 140 pk diesel, 4 zit- en 2 slaapplaatsen; 46.900,- 01-2013 90000 km VERKOCHT Pim huren
OT Polyroof dak, 84 pk diesel met 4 zit- en 2 slaapplaatsen 11-2013 96500 km te huur Parkenhide VW T5 camper

De Volkswagen T6 camper kopen

Wilt u een nieuwe VW camper kopen waarmee u zeer comfortabel op reis kunt? Dan is de VW Parkenhide camper de ideale keuze. De Volkswagen T6 wordt in de juiste uitvoering besteld bij VW dealer Pouw in Kampen. Vervolgens bouwen wij de de buscamper op basis van uw wensen en behoeften in tot een comfortabele VW T6 camper. Dankzij de hoge kwaliteit, het comfort, het stijlvolle interieur en de ruime stahoogte zorgt de Parkenhide voor veel reisgemak. Kortom: voor een VW camper kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook ons aanbod aan gebruikte VW campers.

De voordelen van een Parkenhide VW camper kopen

De Parkenhide VW T5 camper en VW T6 camper brengt u veel voordelen. Deze VW buscamper bevat veel goed toegankelijke bergruimte. Toch heeft dit geen gevolgen voor de ruimte in de VW camper. Zo beschikt deze buscamper over een lang bed, ruime stahoogte en een keuken met het aanrechtblad op royale hoogte. Ook voor lange mensen is een VW camper kopen een goede keus. Bijkomend voordeel is zijn zuinigheid. In 2013 is de VW T5 camper gekozen tot meest milieuvriendelijke middelgrote bestelauto qua verbruik en CO2 uitstoot. Dankzij de aerodynamische vorm van het Polyroof dak blijft de VW T5 camper, VW T6 camper zeer zuinig. Het brandstofverbruik bij een bus met of zonder Polyroof dak verschilt nauwelijks.

VW camper kopen op basis van uw wensen en behoeften!

De Parkenhide buscamper is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat wij de VW T5 camper en VW T6 camper zelf inbouwen tot een volwaardige buscamper is het mogelijk om extra accessoires al tijdens de bouw toe te voegen zoals:

  • cassetteluifel op het Polyroof hoogdak
  • luifelrails aan het hoogdak en aan het hefdak
  • LED leeslampjes.
     

Wilt u een nieuwe VW camper kopen? Bij de nieuw te bestellen Volkswagen T5 of Volkswagen T6 kunt u kiezen voor de zuinigste motor, maar ook voor een sterkere; handig als u een aanhanger wilt trekken.

U hebt de keuze uit de hele Volkswagen prijslijst om de basis voor uw nieuwe VW buscamper samen te stellen. Daarna gaan we samen met u het interieur naar uw smaak en behoeften bedenken:

  • kleur van de meubels,
  • lengte van het bed,
  • luxe of sobere uitvoering.

VW camper kopen? Wij bouwen uw ideale camper

Is de basisauto dan gearriveerd, dan gaan wij aan de slag om uw ideale VW T5 camper of VW T6 camper te bouwen! U kunt dat helemaal volgen, want u mag steeds komen kijken. Zo blijft u altijd op de hoogte van de veranderingen aan uw VW camper en kunt u daar waar mogelijk bijsturen. Wilt u een Parkenhide VW camper kopen? Dan bent u verzekerd van een VW T5 camper of VW T6 camper die uw verwachtingen doet overtreffen.

Bel of mail voor een VW camper kopen

Wilt u een Parkenhide VW camper kopen vanwege de hoge kwaliteit, het comfort en de ruime stahoogte? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 038 333 58 40. Naast een VW camper kopen, kunt u bij ons ook een Parkenhide VW camper huren! Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, aan de Eckertstraat 13E. De koffie staat klaar voor een goed gesprek over een Parkenhide VW camper kopen of huren.