VW T5 camper, speciaal voor lange mensen

VW T5 camper met ruimte achter de voorstoel

Genoeg bewegingsruimte

Lange mensen hebben bewegingsruimte in de VW T5 "Park en Hide" buscamper:

Bestuurdersstoel kan ver naar achteren

Achter de bestuurdersstoel is voldoende ruimte vrij om deze volledig naar achteren te zetten zonder tegen de keuken te stoten. De rugleuning kan dan nog "lui" gezet worden. Ook als deze stoel draaibaar is heb je veel bewegingsruimte door de afgeronde keuken.

Ruime stahoogte

Bij een lege bus met Polyroof dak is de stahoogte van 2,05 m. Bij de Parkenhide inbouw gaan daar wat centimeters af door isolatie van dak en vloer.
De stahoogte met dakluikrollo is 1.94 m. In overleg kunnen we de maximale hoogte realiseren.

Lang bed

Standaard is de bedlengte in de "Park en Hide" 1,98m. We kunnen de bank zodanig bestellen dat het bed langer wordt; U zegt maar hoe lang; of hoe kort.
Het bed sluit achteraan tegen de achterklep. Bij een langer bed komt de zitbank dus wel verder naar voren te staan. Dit stoort niet. De roldeur in de keukenkast kan ook open als het bed uitgeklapt is.

Aanrechthoogte

We zorgen voor een keuken van voldoende hoogte. Zo kun je staand koken zonder last van je rug te krijgen en neemt het opbergvolume ook nog wat toe.

Ervaar het!

We kunnen het allemaal benoemen, maar hoe ruim de Volkswagen "Parkenhide" is ervaart u als u erin stapt. Bij ons kunt u een VW T5 camper kopen of een Parkenhide VW camper huren.