VW T5 camper met eigen sfeer

VW T5 camper Parkenhide interieur beuken meubels met Tasamo VW stof

Een camper naar uw smaak!

Uw Volkswagen Parkenhide camper is uw shelter op reis. Of u nu op een zonovergoten mediterraan plekje boven de branding staat, even van het uitzicht geniet naast de weg hoog op de Noorse fjell of rustig bijkomt van het winkelen in de jungle van de grote stad; binnen is thuis; veilig en beschermd tegen weer en wind, stof, lawaai en nieuwsgierige blikken. Vloer, wanden en dak zijn afdoende geisoleerd. Voor condenswering, geluiddemping en een prettige sfeer wordt het metaal aan de binnenkant van de camper bekleed met een combinatie van vilt, stof en kunstleer in de kleur grijs, passend bij de kleuren van Volkswagen T5. De kasten zijn gemaakt van lichtgewicht multiplex met een toplaag van HPL laminaat in Formica kwaliteit. Het aanrechtblad en de tafel in de kleur "grafiet", de kastfronten in kleur naar keuze. U kiest uw eigen kleur uit het volledige assortiment van onze leverancier. Op de achterbank de originele VW stof zoals op de voorstoelen. Voor goed zicht naar buiten en licht in de camper worden de grootst mogelijke Seitz camperramen gemonteerd. Deze zijn uitstelbaar, hebben een rolhor en een verduisteringsrolgordijn. Ook het raam in de achterklep wordt verduisterd met een zonwerendrolgordijn. De cabine heeft een eenvoudig aan te brengen lichtdicht gordijn op drukknopen.

Kleuren Parkenhide

Wilt u een VW T5 camper kopen ; helemaal naar uw eigen smaak? Op bestelling leveren we uw "Parkenhide" in de kleuren die u zelf kiest uit de collecties van onze leveranciers. Ook voor een VW T5 camper huren bent u bij ons aan het juiste adres! 

Accessoires

Voor extra huislijkheid kunnen we nog een aantal prettige accessoires toevoegen:

  • uitneembare matten met antislip onderkant; in de cabine en voor de bank.​
  • zon- en inkijkwerende vitrage voor de voorruiten, op aparte drukknopen.
  • uitneembaar schuifdeurhorgordijn op drukknopen; je loopt er zo doorheen en het sluit vanzelf. Dit gordijn weert insecten, zon en nieuwsgierige blikken. 
  • energiezuinige LED leeslampjes op flexibele arm.  

interieur    Pim blauw interieur    Parkenhide Ot interieur    Veiligheidsgordels in Lidy