Simpel te bedienen Volkswagen camper

VW T5 Parkenhide zijzicht witte auto

Park en Hide

De "Park en Hide" is een kampeerauto die zijn naam eer aan doet; een auto om mee te kamperen. Sla "van Dale" er maar eens op na. Met sober comfort bedoelen we: genieten van het reizen in een handige kleine camper met goed bed, goede stoelen, prima keuken en heel veel gemakkelijk toegankelijke bergruimte, maar zonder ingewikkelde bedienpaneeltjes, knoppen, metertjes en schuifsystemen. 

Vast hoog dak

Daarin kun je direct rechtop staan. Je moet natuurlijk niet de parkeergarage in willen, maar hoe vaak gebeurt dat? Het verhoogde dak biedt in het gebruik als kampeerauto veel voordelen zoals:

  • direct stahoogte in de woonruimte
  • meer bewegingsvrijheid en beter voor de rug
  • beter geïsoleerd dan een hefdak en comfortabeler in de winter
  • stiller; minder campinggeluid
  • heel veel bergruimte direct vanuit de woonruimte bereikbaar 
  • aan de buitenkant is geen verschil te zien tussen parkeren en kamperen; "wild" kamperen is hiermee veel comfortabeler.

Moet U wel dagelijks de parkeergarage in? . . . . we leveren de "Park en Hide" ook met een hefdak.​

Jerrycans voor vers water

jerrycans
In het keukenkastje staan twee 13 liter verswaterjerrycans.
Hoeveel er in de jerrycans zit, zie je als je het kastje open doet. Je ziet dan ook of de jerrycan niet eens schoongemaakt moet worden; eigenlijk maak je hem vanzelf regelmatig voor het vullen even schoon. Lukt dat niet meer dan is een nieuwe zo gekocht en zijn er geen hoge inbouwkosten.

In de wand achter de keuken is de vuilwatertank vast ingebouwd; ook zonder metertje. Leeg hem tijdig waar dat kan. Aan het geluid hoort U wel of dat al nodig is; echt waar. 

Universele dompelpomp

De dompelpomp pompt alleen als je de kraan open doet, neemt weinig stroom en gaat hij ooit kapot, dan verkoopt ieder campinghandel een nieuwe, die er zonder hoge kosten ingezet wordt . . . of U doet het zelf. Wij monteren de pomp met een kroonsteentje zodat hij met universeel gereedschap gewisseld kan worden.

Vast ingebouwde bank

Groot bergvolume achter onder het bedGasbun vast ingebouwd onder de bank
Die je dus niet hoeft te verschuiven om het bed te bouwen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • geen rails in de vloer die zand en stof vangen en daardoor slijten; de vloer kan gemakkelijk schoon gehouden worden,
  • een mat ligt niet in de weg,
  • heel veel bergruimte eronder die door het opklappen van de zitting bereikbaar is,
  • er kunnen dingen vast ingebouwd worden. Wij plaatsen daar de gasbun voor de campinggasfles: zitting omhoog; ja, die blijft zo staan; schroefdeksel open draaien, gasfles dichtdraaien, deksel erop, zitting omlaag; je hoeft er de auto niet voor uit!

Roldeuren

kat met roldeur naast het bedroldeur in de keuken van de VW Park en Hide
Roldeuren voor de kasten zitten niet in de weg als de tafel staat of het bed uit ligt. Ook zijn er geen slotjes en scharniertjes die los kunnen gaan of weigeren. 

Bent u geïnteresseerd? Bij ons kunt u een Parkenhide VW T5 camper kopen of een Parkenhide VW camper huren.