"Pim" in Oostenrijk.

VW T5 camper Parkenhide "Pim" hoog in de bergen

'Zwerver Pim' brengt ons verrassingen 

Ania is avontuurlijk ingesteld en wel wat gewend. Als echte Française met de instelling van het beetje "laisser faire". Paul wil alles uit het reizen halen maar wil ook weten waar de dag eindigt. Een sportieve genieter.
 
Al zoveel jaren trekken we met de zomervakanties door Europa. Meestal met een snelle wagen. Vorig jaar reisde we  door de USA en zagen daar veel door het travelen door vele staten, steden en landschappen. Het vrije reizen met camper pikten we daarvan op. Elke nieuwe dag op stap met het idee een meer, strand of urban te doorkruisen. Niet weten waar je s'avond zou aankomen.

Dit jaar troffen we vlakbij waar we wonen het adres waar Joelle’s haar zwerfbussen onderhoudt en koestert. Het woord zwerven sprak ons aan én het persoonlijk contact met Joelle een doorgewinterde camper kenner en liefhebber. 

Oostenrijk

De reis maakten we naar Oostenrijk, een land van miljoenen jaren oud, schoon en heerlijk helder. Eenvoudige staplaatsen op campings die zich veelal hoog in de bergen bevinden.
Bij onze eerste stop kostte het ons wat moeite om de handles, de knoppen, ijskast en de uitklapbaarheid van de stoelen van Pim te leren kennen. Na een paar dagen leerden we als zigeuners met ieder z’n ding ons kampement snel en gemakkelijk op te breken en weer door te reizen. Op naar het Noord Italië van de oudheid en termes maar ook van de Biënnale van Venetië van het nieuwste design, architectuur en mode. Het land van vriendelijke mensen, goede sanitair en bekend om gastvrijheid, goed eten en heerlijke wijnen.

Zwerfbus

Reizen met de zwerfbus is een mooie manier om van je 'patronen’ wat los te maken. Om flexibel vakantie te vieren. Deze 'holy’days waren voor ons een oplader; veel kunnen zien, te zijn en te beleven dankzij deze mobiele vrijheid.
 
Dank voor de goede zorgen en aandacht en het reizen met de onthaastende en comfortabele bus 'Pim’, het smaakt naar meer...
 
Paul en Ania

Geïnteresseerd in een VW camper huren of VW camper kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op!