Kleine VW Buscamper kopen

VW buscamper kopen bij Vakcar Zwerfauto’s.

Wilt u een mooie, degelijke en comfortabele kleine buscamper kopen die bij u past? Met de Parkenhide kunt u voor een aantrekkelijke prijs een hoogwaardige buscamper kopen. Ons vakmanschap, onze kennis en ervaring en de beste materialen passen we toe bij het bouwen van een nieuwe Volkswagen T6 buscamper. Vier goedgekeurde zitplaatsen, afdoende isolatie en optimale ventilatie zijn bij de Parkenhide buscamper standaard. We leveren een gebruikte VW T5 Parkenhide uit voorraad of een nieuwe VW T6 op bestelling. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen, waardoor u bij ons een unieke kleine VW buscamper kunt kopen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden bij het Parkenhide VW buscamper kopen bij Vakcar Zwerfauto’s.

buscamper kopen

Een buscamper kopen met een Polyroof dak voor ideale stahoogte

Wilt u een comfortabele buscamper kopen? Parkenhide campers zijn klein van buiten en groot van binnen. Stap in door de schuifdeur en u kunt direct rechtop staan. De ruime stahoogte heeft deze buscamper te danken aan het Polyroof hoogdak. Door de aerodynamische vorm van dit camperdak behoudt deze buscamper zijn stabiliteit en zuinigheid. De Volkswagen Transporter was in 2013 de meest milieuvriendelijke bestelauto. Niet onbelangrijk als u lange reizen wilt maken zijn ook de voortreffelijke rijeigenschappen van de VW Transporter! Al deze positieve eigenschappen zorgen ervoor dat onze Parkenhide voor het buscamper kopen de juiste keuze is.

Van alle gemakken voorzien met de Parkenhide buscamper

Met de Parkenhide buscamper bent u van alle gemakken voorzien:

  • vier comfortabele zitplaatsen en een ruim vlak bed;
  • hoge keuken met koelbox, 2-pits gasstel en diepe spoelbak;
  • veel goed bereikbare bergruimte en handige kasten met roldeuren;
  • geïsoleerde camperramen met rolhor en rolgordijn; goede isolatie en ventilatie;
  • vrijstaande draaibare tafel met eigen bergvak. Een Parkenhide buscamper kopen wordt hierdoor zeer interessant!

VW buscamper kopen bij Vakcar Zwerfauto’s; maatwerk gegarandeerd!

Als u een nieuwe VW buscamper wilt kopen, dan gaan wij vooraf met u in gesprek. Zo brengen wij uw wensen in kaart; dat is nodig voor maatwerk. U hebt bijvoorbeeld behoefte aan een extra lang bed, een automaat of een sterkere motor. U kiest zelf de lak en wilt u niet het liefst ook de meubels in uw favoriete kleur? Accessoires toevoegen is tijdens maatwerk bouw van de VW buscamper geen probleem! Zo kunnen we een cassetteluifel, uitneembare matten, een schuifdeur horgordijn, cabine vitrage, LED leeslampjes en . . . . . monteren; vraagt u maar. Ook is in plaats van het Polyroof hoogdak een handbediend of elektrisch California hefdak met bovenbed te kiezen. Een Parkenhide VW buscamper kopen is een unieke belevenis!

VW buscamper kopen? Wij helpen u graag!

Wilt u een VW buscamper kopen waarmee u met een gerust hart op reis kunt? Kom dan bij ons een Parkenhide passen, met naar keuze:

  • een vast Polyroof hoogdak met ruime stahoogte, vier zitplaatsen en twee slaapplaatsen of;
  • een elektrisch bediend VW California hefdak met vier zitplaatsen en een extra bed.

Eerst een Parkenhide buscamper huren bij ons kan ook. U bent van harte welkom aan de Eckertstraat 13E in Kampen. Voor een afspraak voor het buscamper kopen mailt u ons: [email protected] of u belt: 038-3335840.