Kleine moderne buscamper huren

VW campers naar keuze

Wilt u een kleine buscamper huren, waarmee u comfortabel en veilig op reis kunt? Dan is de Parkenhide VW T5 camper echt iets voor u. Ook lange mensen hebben voldoende stahoogte, er is veel bewegingsruimte en een ruim vlak bed. Met de Parkenhide kunt een moderne VW T5 buscamper huren met naar keuze:

  • een Polyroof hoogdak, vier zitplaatsen, twee slaapplaatsen, veel bagageruimte, of;
  • een elektrisch te bedienen California hefdak, vier zitplaatsen en vier slaapplaatsen.

Beide typen hebben achterin een comfortabele zitbank met goedgekeurde zitplaatsen met veiligheidsgordels. Of u nu een verre reis gaat maken of in Nederland blijft; met de Parkenhide kunt u de ideale kleine buscamper huren. Om dit nog aantrekkelijker te maken, krijgt van ons extra korting als u deze moderne buscamper lang gaat huren.

buscamper huren

Een eenvoudige en zuinige buscamper huren

Ervaar bij het buscamper huren het comfort van de eenvoudige bediening. De keuken met elektrische koelbox, de diepe spoelbak en stromend water uit jerrycans die u gewoon vult bij de kraan zijn hier mooie voorbeelden van. Daarnaast vindt u in de buscamper kasten met roldeuren, verlichting middels energie zuinige LED's en een dieselkachel die werkt met een eenvoudige knop. De handleiding is kort en duidelijk, dus u bent snel op weg. Op de boordcomputer ziet u hoe ver u met deze zuinige buscamper op een tank diesel kunt rijden. Niet voor niets is in 2013 de VW T5 uitgeroepen tot de meest milieuvriendelijke middelgrote bestelauto. Alle reden dus om deze eenvoudige en zuinige buscamper te huren.

Jonge buscamper huren tegen aantrekkelijke prijzen

VAKcar Zwerfauto's hanteert aantrekkelijke prijzen bij het buscamper huren. De prijs incl. btw per week voor het huren van vrijdag tot vrijdag:

  • laagseizoen (november t/m april): € 595,-; vanaf de derde week € 525,- per week;
  • middenseizoen (mei, juni, sept.okt.): € 735,-; vanaf de derde week € 665,- per week;
  • hoogseizoen (juli, augustus): € 840,-; vanaf de derde week € 770,- per week.

Bij het buscamper huren kunt u per week 1500 kilometer vrij rijden. Rijdt u meer, dan betaalt u 25 eurocent per extra gereden kilometer. Wilt u de buscamper drie of meer weken achter elkaar huren, dan vervalt deze toeslag. WA + volledige casco verzekering, pechhulp, toiletje met vloeistof, Campinggazfles en eenvoudige keukeninventaris zijn bij de prijzen voor het huren inbegrepen. De borgsom, tevens het eigen risico, is € 950,-.

Voordelig een buscamper huren met last-minute korting? Neem snel contact op

Wilt u voordelig uit zijn en binnenkort vertrekken, dan ontvangt u een aantrekkelijke last-minute korting bij het huren van een buscamper. De last-minute korting op de normale huurprijs is bij het buscamper huren:

  • vertrek binnen 4 weken: 10%;
  • vertrek binnen 14 dagen: 20%;
  • vertrek binnen 7 dagen: 30%.

In Kampen kunt u met de Parkenhide voordelig een comfortabele VW T5 buscamper huren. Op deze site bekijkt u per buscamper de beschikbaarheid en kunt u direct uw huurperiode reserveren. Wilt u een buscamper kopen? Dan is het voordelig huren een goede voorbereiding. Voor meer informatie neemt u contact op met VAKcar Zwerfauto's. Bel: 038-3335840 of mail: [email protected]. Wij beantwoorden graag uw vragen over het buscamper huren, zodat uw vakantiereis een succes wordt.