Accessoires voor buiten

Omnistor 5003 2,60 m. in kleur antraciet

Extra opties

Aan Uw "Park en Hide" kunnen we nog wel het een en ander toevoegen. Dat kan direct tijdens de bouw of later als u eraan toe bent. 

​Luifel

De cassetteluifel is gemaakt voor aan een vlakke caravan of opbouwcamperwand; sluit wat minder goed aan aan een bus, maar kan er wel op. We monteren de Omnistor 5003 in de lengte 2.60 m.; naar keus in wit, zilvergrijs of antraciet. 
Een losse luifel in een luifelrail sluit beter waterdicht af.
De zwart geëloxeerde aluminium lijsten op de grens van auto en dak moeten tegelijk met het dak gemonteerd worden.
Wilt u later een rail om een losse luifel in te schuiven, dan lijmen we een smalle aluminium luifelrail aan het dak; U mag zelf de hoogte bepalen.

Fietsenrek

Om fietsen mee te nemen zijn er twee mogelijkheden: een fietsdrager op de achterklep of, indien aanwezig, een drager op de trekhaak. 

De achterklep is niet gemaakt om fietsen op te vervoeren, maar we doen het toch; al decennia lang. Met zware fietsen erop rijden over slechte wegen is vragen om schade. Meestal blijft het rek wel heel, maar laat het zijn sporen na op de lak en in het blik. Met twee niet te zware fietsen gaat het meestal wel goed. Er zijn verschillende mogelijkheden voor 2, 3 of 4 fietsen.
Hebt u een trekhaak, dan is, mits de klep nog open kan, een kantelbare fietsdrager het beste. Meestal kan het rek ook kantelen met de fietsen erop.
Voor electrische fietsen is een trekhaakdrager de enige mogelijkheid.

Meer weten over een Volkswagen camper kopen of een Volkswagen camper huren? Neem vrijblijvend contact met ons op!